Returnering

RETURNERING / Print din returlabel

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Hvis en del af en forsendelse sendes retur og den oprindelige købspris bliver under 699 kr. for den /de beholdende varer, pålægges ordren fragt på 55 kr., som fratrækkes i returbeløbet.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@annesofies.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Annesofies.dk

Nørremarken 1

6753 Agerbæk

Det er endvidere muligt at returnere din pakke i vores butik på samme adresse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Du kan hente en returlabel ved at trykke på linket i bunden af mailen med din ordrebekræftelse. Denne label koster 65 kr. og kan kun bruges hvis du er bosat i Danmark. Kunder fra andre lande har ikke mulighed for at benytte denne funktion, i bedes kontakte kontakt@annesofies.dk

Returlabelen vil indeholde dine kontaktoplysninger og dit ordrenr.

Du skal blot printe labelen og påklistre den forsvarligt på pakken, inden du afleverer den hos en GLS pakkeshop.

Når du afleverer din pakke hos en GLS pakkeshop, så husk at bede om en kvittering for at du har indleveret pakken, da dette er dit bevis på at det nu er GLS, der har ansvaret for pakken.

Regler ved returnering

VIGTIGT – Det er vigtigt, at du udfylder den vedlagte returseddel korrekt og lægger den i returpakken.

Varen må ikke være brugt eller beskadiget. Du må afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik.

Alle mærker og pristags på varen skal være intakte.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du returnerer den:

Du hæfter kun for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan altså afprøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en af vores fysiske butikker.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages altid af butikken Annesofies.dk.

For at modtage hele købsbeløbet retur kan du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du kan afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.