Handelsbetingelser for Annesofies.dk

For at foretage et køb på Annesofies.dk skal du fuldføre følgende skridt:

1. Find den eller de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

  1. Indtast dine personlige oplysninger.
  2. Vælg forsendelses- og betalingsmåde.
  3. Godkend vores handels betingelser.
  4. Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Alle priser er inkl. 25% moms og afgifter og i danske kroner (DKK). Priserne er dagspriser og kan blive reguleret. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende købspris. Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og tastefejl.

Generelle oplysninger

Firma: Annesofies.dk

CVR-nr.: 10562880

Adresse: Nørremarken 1 6753 Agerbæk.

E-mail: kontakt@annesofies.dk

Telefonnummer: 75196215.

Betaling

På Annesofies.dk kan der betales med Dankort, VisaDankort, og Mobilepay. Vi tillægger ikke gebyr på betalingskort. Vi hæver beløbet på betalingskortet, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.                      

Leveringsmuligheder og priser

Vi tilbyder følgende leveringsformer for levering i Danmark:

GLS Pakkeshop ved køb over 599 kr. er fragten gratis (fragtfri).

GLS Pakkeshop 55 kr. (gratis over 599,-)

GLS privat omdeling 79 kr. (gratis over 599,-)

Ved køb af møbler er dette ikke gældende.

Leveringstid er mellem 2-5 hverdage. Vi forsøger som udgangspunkt altid at sende varerne inden 1-2 dage. Bestillinger med flere produkter sendes som udgangspunkt samlet.

RETURNERING / Print din returlabel

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Hvis en del af en forsendelse sendes retur og den oprindelige købspris bliver under 500 kr. for den /de beholdende varer, pålægges ordren fragt på 55 kr., som fratrækkes i returbeløbet.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@annesofies.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Annesofies.dk

Nørremarken 1

6753 Agerbæk

Det er endvidere muligt at returnere din pakke i vores butik på samme adresse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Du kan hente en returlabel ved at trykke på linket i bunden af mailen med din ordrebekræftelse. Denne label koster 59 kr. (evt 65??)og kan kun bruges hvis du er bosat i Danmark. Kunder fra andre lande har ikke mulighed for at benytte denne funktion, i bedes kontakte kontakt@annesofies.dk

Returlabelen vil indeholde dine kontaktoplysninger og dit ordrenr.

Du skal blot printe labelen og påklistre den forsvarligt på pakken, inden du afleverer den hos en GLS pakkeshop.

Når du afleverer din pakke hos en GLS pakkeshop, så husk at bede om en kvittering for at du har indleveret pakken, da dette er dit bevis på at det nu er GLS, der har ansvaret for pakken.

Regler ved returnering

VIGTIGT – Det er vigtigt, at du udfylder den vedlagte returseddel korrekt og lægger den i returpakken.

Varen må ikke være brugt eller beskadiget. Du må afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik.

Alle mærker og pristags på varen skal være intakte.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du returnerer den:

Du hæfter kun for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan altså afprøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en af vores fysiske butikker.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages altid af butikken Annesofies.dk.

For at modtage hele købsbeløbet retur kan du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du kan afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde, hvor du hæfter for værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet inden tilbagebetaling.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi hele ordrebeløbet, undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt om anden tilbagebetalingsmetode.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Annesofies.dk

Nørremarken 1

6753 Agerbæk

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Annesofies.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, slitage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende din reklamation til Annesofies.dk skal du tage kontakt til kundeservice på kontakt@annesofies.dk først. Reklamationer kan enten sendes til butikken Annesofies.dk eller indleveres personligt i butikken.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på (75196215) (mandag-fredag 10-12) eller kontakt@annesofies.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

Annesofies.dk tager til enhver tid forbehold for force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:

Der gælder de samme salgsbetingelser, som for forbrugere, dog med følgende korrektioner:

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber ny reklamationsperiode.